Tervetuloa katselemaan leipomiskokeilujani! Palautetta ja ideoita otan mieluusti vastaan. Ja muutaman extra-tunnin vuorokauteen ideoiden toteuttamista varten. ;)



maanantai 22. maaliskuuta 2010

6v. Minni-kakkuja

Esikoisen 6v.-kekkereille tuli tehtyä kaksi Minni-kakkua. Mallia Minniin otin lasten roolivaatelaatikosta löytyneestä Minni-naamarista. Tässä ensimmäisessä oli täytteinä mustikkarahkaa ja mansikkarahkaa. Pursotukset Flora vispin ja rahkan yhdistelmää sekä mansikkakermaa. Ja vähän karkasi mopo käsistä tuon pursottamisen kanssa, ei ollut ihan noin purstotettua tarkoitus tehdä... ;)
Tässä sitten toinen Minni-kakku, jossa pursotukset hiukan "asiallisemmat". Välissä lastenkutsuilla tarjoiltavassa Minni-kakussa oli mansikkaa, banaania ja kuningatarsoseen ja kermavaahto-rahkan sekoitusta. Mansikkakerma olikin kaapista loppu, joten värjäsin hiukan punaisella tuota osaa flora vispistä, jolla nuo pursotukset tein. Pursotuksen päälle päivänsankari ripotteli vielä itse hopea-valkoista strösseliä.

Alla vielä kuva Minnin päästä ja kukkasykermästä, joka oli ekan kakun päällä.

5 kommenttia:

  1. Vau miten hienoja Minni-kakkuja :). Minusta itsetehty mansikkakerma on parempaa maultaan(FloraVispiä, mansikkatomusokeria + esim. Wiltonin pink pastaväriä)ja ei vaahdottaessa lötkisty niinkuin mulla on tuolla masikkakermalla ollut tapana.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Minulla on tuon mansikkakerman sekä mansikkatomnusokerin kohdalla se ongelma, että ne molemmat maistuu omassa suussa liian "epäaidolta", heh, eli ei ole oikean mansikan voittanutta... ;) Mutta en ole tuota mainitsemaasi yhdistelmää vielä kokeillut, joten ensi kerralla täytyy sitä yrittää, jospa se toimisi omassa suussakin! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos, ihanuuksia löytyy kyllä omilta sivuiltasikin ihan mahdottomasti! :)

    VastaaPoista
  4. Hei! Miten sait tuon kasvojen värin tehtyä noin hyväksi? Värjäsitkö vai mitä? Tosi upea ja kauniit pursotukset! <3 :)

    VastaaPoista