Tervetuloa katselemaan leipomiskokeilujani! Palautetta ja ideoita otan mieluusti vastaan. Ja muutaman extra-tunnin vuorokauteen ideoiden toteuttamista varten. ;)



sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Jalkapallokakku, 4v. synttärit 2. osa


Ja toisten kekkereiden kakun aihe oli sitten jalkapallo. Tässä maalit, pelaajat ja pallot eivät ole syötäviä, vaan valmiita koristeita. Pallot ovat kynttilöitä.

Kakussa on välissä 2prk mustikka vauvansosetta sekä liivatteella hyydytetty pakastemansikka+laktoositon kerma+laktoositon rahka -täyte. Kostutus mansikoiden mehulla ja spritellä. Pursotukset ovat laktoositonta vispikermaa kreemijauheella ja sokerilla, nurmikossa kerman mukana myös laktoositonta maustamatonta tuorejuustoa.

Tässä vielä kuva kakusta ennen pelaajien saapumsita paikalle. ;)


Juhlissa oli lapsille myös tortillarullia, jotka olin voidellut Afrikan paprika -tuorejuustolla, välissä ananasmurskaa sekä paistettuja hunajamarinoituja broilerisuikaleita. Lisäksi oli minimuffinsseja mokkapalataikinasta tehtynä, joiden päällä oli tomusokerikuorrutusta ja strösseliä. Tortillarullat ja minimuffarit oli koristeltu eri maiden lipuilla varustetuilla tikuilla, harmi vaan kun kuvat jäi ottamatta siinä kiireessä ja tohinassa... ;)

1 kommentti:

  1. Kiitti! Mä tykkään tuosta ruohotyllasta, sillä saa kivaa vaihtelua ja vaikka muffinssienkin päälle voi laittaa sillä ruohot ja vaik pieniä sokerimassakukkia/perhosia siihen päälle... ;)

    Nuo kynttilät sain "joulupukinpaketista", mutta niitä on näkynyt leivontaliikkeissä. Oliskohan Tiimareissakin jo, kun on Confetin tuotteita niissä muutenkin jo saatavilla?

    Tää meni hyvin synttärikakusta pienelle futarin alulle, mutta myös muille futisihmisille vaikka tulevien futispelien kisastudioihin... ;)

    VastaaPoista