tiistai 8. kesäkuuta 2010
Amppari-kääretorttu :)
Tuli ex tempore tehtyä vieraille päiväkahville tällainen raitakääretorttu tällä kertaa. ;) Siitä tuli sitten amppari, heh. Eli puolet 4 munan kääretorttupohjan taikinasta värjätty kaakaojauheella ja toiseen puoleen laitoin vähän keltaista elintarvikeväriä. Sitten pakastuspusseihin ja pursotin niillä raidat vinosti leivinpaperille.
Valmiin pohjan "rumemmalle" puolelle laitoin ensin voidellen purkin vauvojen mangososetta, jonka päälle levitin seoksen:
1 prk vispikermaa
1/2prk appelsiinituorejuustoa
n.1dl tuttifrutti-murskaa.
Kermaseoksen päälle vielä pilkoin ohuiksi siivuiksi 2 banaania.
Namskis, oli kyllä hyvää, ihanan raikasta. Suosittelen!
Päällä vielä keltaiseksi värjättyä kermavaahtoa, yksi marsipaanikukka ja 4 kaapista löytynyttä suklaalehteä. Ampiaista en siihen nyt tähän hätään saanut muovattua. ;)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ihana:) Mulla myöskin juur tuli uunista kelta-ruskea kääretorttu...mutta taisin mokata sisäseoksen kanssa..ei taida keretä hyytyä illaksi. Tuli kans heti mieleen amppari:) Tosi kaunis kakku sulla ja ihanat koristelut:)
VastaaPoistaKiitti kiitti, tää syntyi puolivahingossa, kun päätin, etten hetkeen leivo mitään... ;) Mut tuli kyl tosi kivan raikas ja hiukka erilaisen näköinen torttu. :)
VastaaPoistaIhanan näköinen kääretorttu!
VastaaPoistaKiitti! Näihin raitatorttuihin alkaa tulla "himo", koko ajan miettii, mikä yhdistelmä vois toimia värien ja maun suhteen yhteen... :D
VastaaPoistaOnpas hyvän näköinen! Varmasti hyvää!
VastaaPoistaOon muutamassakin blogissa kattonu näitä raitajuttuja, ja kai on pakko itekin kokeilla, kunhan ehin. :)
Ei kun kokeilemaan, helpolla tavalla saa vaihtelua kääretortun ulkonäköön!
VastaaPoistaPirteän näköinen kääretorttu!
VastaaPoistaHieno! Minäkin taidan kokeilla, kunhan kiireiltäni kerkeän. =)
VastaaPoistaKiitos, suosittelen kokeilemaan kakkujen teon lomassa! :)
VastaaPoista