sunnuntai 9. toukokuuta 2010
TuttiFrutti-tiikeri
Halusin kokeilla tuota uutta TuttiFrutti Crushia perinteiseen tiikerikakkuun, jota olen joskus tehnyt sekä mariannemurskasta että turkinpippurirouheestakin. Laitoin siis siihen "kaako-osaan" taikinasta kaakaojauheen sijasta n.1,5dl tuota tuttifruttimurskaa. Kakun paistoin silikonisessa auringonkukka-vuoassa. Koristelut on tomusokerilla pursotettu ja kukan keskiosassa vielä tomusokerikuorrutteen päällä tuttifruttia.
Kakku oli kovin pirteän erilainen maultaan, mutta tosi makea myös samalla. Toisaalta ei tarvinnut sitten koko kakkua vetäistä kerralla. ;) Lapsetkin tykkäs. Väriltään raita ei kovin erottunut kakun sisällä päätaikinasta, oli hiukan "värikkäämpää" tai tummempaa kuin pohjataikina ja samalla myös hiukan "tahmeampaa", kun karkkihiput olivat sulaneet paiston aikana.
Laitan tarkemman ohjeen tähän vielä myöhemmin...
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti