lauantai 29. toukokuuta 2010
Kinkkuvoileipäkakku
Kinkkuvoileipäkakkuun sovelsin täytteeksi Kinuskikissan ohjetta, joka oli Kotiliedessä 10 /2010. Käytin leipänä ruispaahtoa ja vehnälesepaahtoa. Kostutus lihaliemellä. Koristeina kinkkurullia, kirsikkatomaattia, persiljaa ja sulatejuusto-perhosia. Kakun päällystin ruohosipulituorejuustolla ja pienet pursotukset maustamattomalla tuorejuustolla. Kahteen väliin laitoin kinkkutäytettä, joka oli kokonaisuudessaa suurin piirtein tämmöinen:
n.300g palvikinkkua
2 maustekurkkua
250g piparjuurituorejuustoa (2 kpl 125g rasiaa)
200g ranskankermaa
2tl sinappia
pari lusikallista kurkkusalaattia
ripaus pippuria
Keskimmäisessä välissä oli ohuelti sekoitus Afrikan paprika -makuista tuorejuustoa ja punaista paprikaa pieninä paloina.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Sulatejuustoperhoset mahtava idea, kakku todella kaunis:)
VastaaPoistaKiitos! :)
VastaaPoista