sunnuntai 9. toukokuuta 2010
Nopeat ja helpot vuohenjuustopiiraat
Vuohenjuustoon viimeaikoina hurahtaneena näitä oli ihan pakko kokeilla! Ohje oli jostain Citymarketin lehtisestä. Mukan helppoja ja nopeita tehdä vaikka yllärivieraillekin tai muuten vaan viikonloppuna "aikuisten" iltapalaksi.
Valmiista ruisperunataikinasta kaulitaan ohut levy, josta otetaan pyöreällä muotilla n.6cm halkaisijaltaa olevia ympyröitä. Keskelle laitetaan siivu vuohenjuustoa ja reunat rypytetään. Paistaminen 225 asteessa n.13-15 minuuttia ja tarjoilu lakkahillon kanssa, namskis!
Eikä se lasi punaviiniäkään siihen ole hullumpi idea ottaa kyytipojaksi, heh!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti