maanantai 27. joulukuuta 2010
Valkosuklaa-juustokakku glögi-puolukkakiilteellä
Joulupäivänä kahvilla nautittiin tästä kakkusesta.
Pohja piparimurusta ja voista, täyte 2dl kuohukermaa, 2 valkuaista vaahtona, rasia maustamatonta tuorejuustoa, 250g valkosuklaata sulatettuna, 3 liivatetta ja tilkka vettä, ripaus sokeria.
Päällä 2,5dl glögitiivistettä ja vajaa desi vettä sekä 4 liivatetta.
Ripottelin hyytyneen juustotäytteen päälle ensin kohmeisia puolukoita ja sitten vasta glögi-liivate-kiilteen. Nuo puolukat vain sitten päättivät lähteä uimaan ja seikkailemaan pitkin kakun pintaa ja jähmettyivät lopulta näille paikoille... ;)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Oi miten ihanan oloinen kakku!!!
VastaaPoistaTälläinen on mun makuun, suklaatakin on reippaasti! :)