maanantai 26. heinäkuuta 2010
Suklainen täytesacher
Tein viemiseksi sukulaisille tämännäköisen, hyvinkin suklaisen kakun. Pohjaksi leivoin sacher-kakun, jonka kostutin säilykepersikoiden liemellä. Välissä oli säilykepersikoiden palasia sekä pätkiksillä "maustettua" kermavaahto-tuorejuusto-sekoitusta. Kakun pinnan sivelin aprikoosimarmeladilla, jonka päälle laitoin taloussuklaata sulatettuna kuohukermaan. Reunoilla ja pursotuksina on floravispiä höystettynä pienellä määrällä sulatettua suklaata ja kaakaojauhetta. Koristeina rouhittua suklaata, muutama marsipaanikukka ja turkooseja sokerihelmiä. Helteillä tuo kerma vaan on niiiiin haastava ja mökillä leivontavälineistö hiukan rajallinen... Mutta ihan hyvä siitä tuli.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Herkullisen suklaisen näköinen, njams! Sileä pinta kakussa!!!
VastaaPoistaLinkitän toki sinut ja minutkin saa.. :)
Kiitos, pinnasta tulikin yllättävän sileä, se ei meinaan vielä jääkaappiin mennessä noin sileältä näyttänyt, mutta tasoittui siellä sitten jähmettyessään. ;) Lisäsin sinutkin listalle!
VastaaPoista