Tervetuloa katselemaan leipomiskokeilujani! Palautetta ja ideoita otan mieluusti vastaan. Ja muutaman extra-tunnin vuorokauteen ideoiden toteuttamista varten. ;)



keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Pikainen mansikkakakku


Näillä helteillä lähdettiin viettämään päivää Puuhamaahan. Hullu kun olen, oli pakko tehdä mukaan mansikkakakku päiväkaffen kaveriksi. ;) Lämpötilan ollessa 30 asteen puolella, oli hiukan haaste saada kakku "syötävässä" kunnossa perille, mutta sitten äkkäsin pakastimen. Eli tein kakun edellisenä iltana ja laitoin sen yöksi pakastimeen. Aamulla laitoin jäisen kakun päälle vielä tuoreet mansikat ja pistin kakun kylmäkallejen päälle kylmälaukkuun. Päiväkaffen aikaan täytteen mansikat olivat vielä jäisiä ja kakku muutenkin kylmää, joten ei vaaraa pilaantumisesta. :) Ja se tuli sitten syötyäkin isolta porukalta kerralla.

Väliin laitoin siis tuoreita mansikoita, kermavaahtoa mansikkatomusokerilla maustettuna sekä sipaukset lime curdia. Kostutus vaniljamaito. Pursotukset flora vispi kreemijauheella ja tomusokerilla. Osa värjätty punaiseksi Wiltonin värillä.

2 kommenttia:

  1. Maistui varmaan Puuhapäivän keskellä! :)
    Täytyy sanoa, että aikamoinen sissi olet, kun keksit keinon saada kakku syötävässä kunnossa noin kuumalla Puuhamaahan! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! ;) Oikeinkin hyvältä maistui siinä päivän puuhailujen välissä. Onneksi kakku mahtui toiseen kylmälaukkuumme, ettei tarvinnut sitä varten uutta käydä ostamassa... :)

    VastaaPoista