Tervetuloa katselemaan leipomiskokeilujani! Palautetta ja ideoita otan mieluusti vastaan. Ja muutaman extra-tunnin vuorokauteen ideoiden toteuttamista varten. ;)



sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Työpaikan kokous-aamiaista


Jäipä tammikuun päivitykset laittamatta, se ei silti tarkoita, etten olisi leiponut. Aika ei vain riittänyt tänne asti niitä laittaa. Osa unohtui kuvatakin. :( Mutta tässä nyt jotain ja kohta sitten lisää...

Olimme aamiasvuorossa ja kollegiaalisesti pilkottiin ja rullattiin tämän näköinen aamiainen pöytään. Tortillarullia oli kolmella täytteellä:
-Graavilohi, piparjuuri-omenatuorejuusto, salaatti, tilli
-Kinkki, ruohosipulituorejuusto, persilja, salaatti
-Aurinkokuivattutomaatti, afrikanpaprika-tuorejuusto, rucola

Lisäksi oli lumiukko-digestevejä, pätkis-muffinsseja vadelmaisella pursotuksella ja mango-suklaa-juustokakku. Niin ja olihan tuossa vihannesta ja hedelmääkin, ettei vitamiinit unohdu. :)


Mango-suklaa-juustokakussa on mangokerros (3prk vauvan mangososetta, pari valkuaista vaahtona, tuorejuustoa ja kermaa sekä muistaakseni 8 liivatetta) ja sen päällä suklainen kerros (sulatettua tummaa suklaata, tuorejuustoa, kermavaahtoa, 2 liivatetta). Pursotuksena manfo-passion-jauheella maustettua kermavaahtoa ja päällä sulasta tummasta suklaasta pursotetut kiehkurat.


Ja tässä vielä pätkismuffinssit, tulipa käyettyä vähän joka sorttia strösseliä, mitä kaapista löytyi... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti