Tervetuloa katselemaan leipomiskokeilujani! Palautetta ja ideoita otan mieluusti vastaan. Ja muutaman extra-tunnin vuorokauteen ideoiden toteuttamista varten. ;)



sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Suklaakakku

3v.-juhlissa oli lisäksi tarjolla tällaista suklaista kakkua. Pohjana on sacher-kakun pohja, jonka kostutin kahvilla. Väleissä on vadelmahilloa sekä sulatetulla tummalla suklaalla höystettyä kermavaahtoa. Päällisen suklaakuorrutus on kuohukermasta (1,5dl) ja tummasta suklaasta (200g). Päällä on yksi sokerimassasta tekemäni ruusu sekä raastettua Maraboun minttusuklaata. Alunperin tarkoitus oli tehdä Baileys-täyte tuonne väliin, muistin sen juhlien jälkeen. Mihinköhän se ajatus katosi tekohetkellä mielestä...?


3 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen kakku! Pitääkin varmaan kokeilla : ) Linkitän sinut ; ) Minutkin saa linkittää jos haluat

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Yritän ehtiä myös vastavierailulle ja linkittää! :)

    VastaaPoista
  3. Hei,
    Löysin googlen kautta sivuillesi kun etsin ideaa omaan valmistujaiskakkuun. Toivottavasti nyt löydät tämän kommentin täältä monen vuoden takaisten postauksien seasta. Mutta jätän sulle sähköpostini niin voit vastata sinne; sari.k-@luukku.com Olen miettinyt että jos keskustan tekisi tällä suklaakuorrutteella ja reunat pursottaisin valkoisella kermalla, niin miten olet tämän kuorrutteen tehnyt? Onko kuorrute helppo tehdä ja levittää? Kiitos sinulle jo näin etukäteen :)

    VastaaPoista