Munkit olen aina tehnyt perus pullataikinasta ja paistanut missä milloinkin, tällä kertaa taas munkinpaistorasvassa. Puolenlitran taikinasta tuli sopvia satsi, josta riitti myös pakastimeen. Osan sokeroin heti syötäviksi, muutamat dippasin sulatettuun valkosuklaaseen ja ripottelin päälle strösseleitä. Pakastettuja en vielä kuorruttanut millään, teen sen sitten sulatuksen yhteydessä, kun menevät tarjolle...
Oma roolinsa on sitten näillä munkinrei'illä, eli sillä pikkupallerolla, joka munkkimuotilla painaessa taikinasta irtoaa. Ne paistan aina myös ja tällä kertaa osa niistä sai saman valkosuklaa-strösseli kuorrutteen ja päätyi tyttären kerhon wappunyyttäreihin ja osa päätyi vielä pakastimen puolelle odottelemaan sopivien suupalojen tarvetta...
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti