Tämä uusi ohje tuli vastaan tuoreesta Pirkka-lehdestä. Piti saada aikaiseksi jokin aikuisten makuun oleva suolainen piirakka, joten päätin vuohenjuusotnystävänä kokeilla tätä. Hyvää se olikin! Ja tosi täyttävää. Tuo pohja minulla tuossa hiukan mureni. Syykin siihen on selvillä, nimittäin tuo pohjan taikinaan lisättävä vesi löytyikin mittakiposta pohjan ollessa esipaistumassa uunissa...
Tässä suora ohje Pirkasta :
Ainekset:
1 ps (25 g) | Pirkka kuivattuja herkkutatteja |
1 | sipuli |
1 rkl | Pirkka rypsiöljyä |
4 dl | Pirkka vehnäjauhoja |
125 g | Pirkka meijerivoita tai leivontamargariinia |
1/2 dl | vettä |
|
Täyte |
1 rs (150 g) | vuohenmaitotuorejuustoa (Chavroux) |
1 dl | Pirkka ruokakermaa |
1 tlk (200 g) | Pirkka kermaviiliä |
3 | Pirkka kananmunaa |
1/2 tl | suolaa |
ripaus | mustapippuria |
2 - 4 | tomaattia (käytin kirsikkatomaatteja pienen rasian) |
| tuoretta basilikaa
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti