Tervetuloa katselemaan leipomiskokeilujani! Palautetta ja ideoita otan mieluusti vastaan. Ja muutaman extra-tunnin vuorokauteen ideoiden toteuttamista varten. ;)



perjantai 16. huhtikuuta 2010

Täytekakkukokeilu

Oli pakko tehdä viikolla kokeilu tuosta marsipaanilla tms massalla kokonaan päällystämisestä, se kun ei ole meinannut oikein ilman ryppyjä onnistua... Mutta nyt sitten hiffasin, että tuota massaa on aina ollut mulla aivan liian vähän suhteessa kakun kokoon. Sitä on tosiaan oltava reilusti!

Tein tämän kokeilun 1,5 munan minikakkupohjasta. Juu, tarkoitus oli tehdä 2 munan pohja, mutta kun siitä pursui uunissa minivuoastani neljäsosa taikinasta uunin pohjalle... vaihteeksi. ;) Väliin laitoin mitä kaapista löytyi, eli tällä kertaa vadelmahilloa ja kermaa, johon oli sekoitettu mariannemurskaa. Oli muuten mahtava ja toimiva makuyhdistelmä tuolla väleissä!

Päällinen on sekoitus keltaisesta marsipaanista, sinisestä elintarvikeväristä ja valkoisesta sokerimassasta. Päällä marsipaaniruusu, joka on tehty silikonimuotilla sekä suklaaspritsausharjoitusta, ei ihan putkeen mennyt sekään... ;) Mutta tekmällä oppii, eiköstä niin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti