Tervetuloa katselemaan leipomiskokeilujani! Palautetta ja ideoita otan mieluusti vastaan. Ja muutaman extra-tunnin vuorokauteen ideoiden toteuttamista varten. ;)



lauantai 10. huhtikuuta 2010

"Askartelu-paskartelu"-kakku :D



Tällainen tekele lähti mukaani naisten "ompeluseuraan", heh. Illan aikana askarreltiin kaikenmoista, joten yritin keksiä jotain osuvaa tuohon kakun päällekin. ;) Koristeet ovat marsipaanista ja sokerimassasta, teksti mustalla elintarviketussilla. Saksien terissä hiukan kimalletta.

Kakku on 5-munan kakkupohjasta sydänirtopohjavuoassa paistettu ja välissä on lime-valkosuklaatäyte. Kostutuksen tein vaniljamaidolla, levyt voitelin lime curdilla ennen täytteen laittamista. Lime curd kyllä maistui ehkä hiukan liikaa kakusta läpi, mutta eipä se tainnut haitata. Ens kerralla hiukan maltillisemmin sitten sitä. ;) Pursotukset Flora vispiä, jota yritin värjätä oranssiksi, mutta huono keltainen elintarvikevärini teki sen, että lopputulos on hyvinkin "persikkainen" sävy...

Täyte:
2prk lime-valkosuklaarahkaa,
1prk flora vispiä
200g valkosuklaata


Ilta oli tuottoisa ja kotiin sai viedä mukanaan kaikkea pientä kivaa tekelettä ja pää surisi vielä monista lisäideoista. Täytyy ehdottomasti ottaa ilta uusiksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti