Tervetuloa katselemaan leipomiskokeilujani! Palautetta ja ideoita otan mieluusti vastaan. Ja muutaman extra-tunnin vuorokauteen ideoiden toteuttamista varten. ;)



maanantai 8. helmikuuta 2010

Valmistujaiskakku



Tässä talven keskelle tehty valmistujaiskaakku tuoreelle medianomille. Juhlakalusta tehtiin aiheeseen sopiva "lööppi", josta tialsin syötävän kakkukuvan kakkuläheteiltä. Kakkukuvaa oli helppo käsitellä laitettaessa kakun päälle ja myös leikata kakun päällä. Leikkausjäljestä tuli tosi siistiä, kun paloja lautaselle lastattiin.


Väliin tein mansikka- ja hedelmätäytteen. Juhlakalun juhlien "servettien värinä" oli tuo keväisen vaaleanvihreä, jota yritin sitten änkeä tuohon reunan pursotukseen. Vähän se näytti ehkä hassulta tässä ensimmäisessä kakussa, kun kulmista löytyi vielä talviset sokerimassasta tekemäni lumihiutaleet, mutta tuleehan se kevät (kai?) sitten tämän lumen alta jossain vaiheessa taas esille.
Toiseen kakkuun tuli sitten kukat lumihiutaleiden tilalle. Kakut olivat tarjolla eri iltoina. (Atk-taitoni eivät nyt saa tuota kuvaa käännettyä oikein päin, vaikka yritin... toivottavasti niskat kestävät tuon kuvan katsomisen.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti