Tervetuloa katselemaan leipomiskokeilujani! Palautetta ja ideoita otan mieluusti vastaan. Ja muutaman extra-tunnin vuorokauteen ideoiden toteuttamista varten. ;)



tiistai 18. toukokuuta 2010

Baileys-juustokakku suklaareunoilla 2.versio


No nyt onnistui hiukka paremmin nuo suklaareunat! :)

Ja tuli sitten myös todettua se, että ei kannata korvata mascarpone-juustoa turkkilaisella jugurtilla tässä kakussa, tuli ihan B-luokan makuinen mascarponeen verrattuna. Mutta kun sitä jugurttia sattui kaapissa valmiina olemaan, niin päätin kokeilla. Lisäsin hiukan tomusokeria makeuttamaan, mutta maku oli mielestäni paljon "mauttomampi" ja "karvainen" verrattuna tuohon viikkoa aikaisemmin tekemääni.

Eli mitä tästä opimmekaa; aina ei kannata ohjetta soveltaa vaan luottaa hyvään ohjeeseen! :) Mutta toisaalta taas ainahan niistä virheistään voi oppia, niin kuin kävi nyt näiden suklaareunojen osalta, jotka ovat jo paljon kauniimmat kuin edellisessä yrityksessä. Jes.


3 kommenttia:

  1. Tosi siististi oot saanu noi reunat! Pitäis varmaan itsekin kokeilla...

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja kyllä tää jo tokalla kerralla oli reunojen kanssa helpompaa kuin ekalla. Eli ei muuta kuin kokeilemaan! :)

    VastaaPoista